På udkig efter en brolægger med skarpe kompetencer?​

Fleksibel & kvalitetsbevist​

check

Overholdelse af alle aftaler​

deal

Tæt dialog, sparring og opfølgning​

message

professionel flisebelægning & brolægning

Flisebelægning med fokus på den sidste finish!

Mangler du hjælp til en form for flisebelægning? Så er RB Totalservice parat til at hjælpe dig. Jeg er en professionel brolægger med stor erfaring inden for diverse former for belægning. Jeg befinder mig oftest i områderne omkring Køge, Ringsted, Solrød og Haslev, men kommer også gerne ud og udfører brolægning hos kunder andre steder i Nordsjælland.

Uanset hvilken form for flisebelægning jeg skal hjælpe med, så har jeg altid fokus på den sidste finish. Dette betyder med andre ord, at du kan forvente holdbare og veludførte løsninger, hver gang du samarbejder med mig. Jeg tilgår alle typer af opgaver med samme entusiasme, og jeg forlader aldrig en opgave, før jeg selv er helt tilfreds med resultatet. Vi udfører dagligt brolægningsopgaver over hele Sjælland oftes i Køge, Roskilde, Greve og Solrød.

Hvad koster brolægning?

Der findes mange forskellige former for udendørs brolægning, hvorfor mine priser er varierende fra opgave til opgave. Det kan eksempelvis være, du skal have anlagt en ny indkørsel eller en ny terrasse. Den eksakte pris afhænger af opgavens omfang, samt hvilke materialer jeg skal arbejde med.


​Du kan dog altid forvente at få et godt tilbud hos mig.

Jeg har erfaring med forskellige materialer til brolægning såsom herregårdssten, granitskærver og fliser. Jeg hjælper dig gerne med at finde den type materiale, som passer bedst til lige netop dit projekt. Derudover går jeg meget op i at have en tæt dialog med hver enkelt kunde samt sparring og opfølgning, da dette sikrer det bedste resultat og samarbejde.

Kontakt mig, og hør om dine muligheder for flisebelægning

Jeg har erfaring med både flisebelægning i indkørsler og terrasser og hjælper også gerne ved dit næste projekt. Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, så kontakt mig gerne med det samme på telefon 22 43 27 18, eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Du skal også være velkommen til at skrive en mail til mail@rb-totalservice.dk for et godt tilbud!

Du kan stole på at jeg altid giver et fornuftigt og fair tilbud på din opgave. 

​Interesseret i et uforpligtende tilbud på din flisebelægning?

Udfyld formularen og jeg vil vende tilbage snarest muligt med et godt tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

RB Totalservice

Havevænget 26, 4682 Tureby

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål?

Telefon: 22 43 27 18

E-mail: mail@rb-totalservice.dk

​CVR: 26172691

Udfyld vores formular

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.