Skal jeg hjælpe dig med en hurtig og effektiv træfældning?​

Fleksibel & kvalitetsbevist​

check

Overholdelse af alle aftaler​

deal

Tæt dialog, sparring og opfølgning​

message

Træfældning I KØGE, ROSKILDE, GREVE OG SOLRØD?

Træfældning af både almindelige og besværlige træer

Står du overfor en fældning af træ? Så bør du søge professionel hjælp til haveservice, hvis du ikke har erfaring på området. Heldigvis står RB Totalservice klar til at varetage enhver opgave inden for træfældning. Jeg står primært til rådighed hos kunder i Køge, Solrød Ringsted, Haslev og omegn. Jeg rykker dog ud til alle egne i Nordsjælland og hjælper!

Jeg har stor erfaring med træfældning, og derfor er jeg i stand til både at tilbyde fældning af såvel almindelige som mere besværlige træer. Det er ingen hemmelighed, at træfældning kan gå grueligt galt, hvis ikke arbejdet bliver udført korrekt. I langt de fleste tilfælde er det derfor en god idé at få professionel hjælp til fældning af træer, da det kræver både god erfaring, det optimale udstyr og den rette teknik. Vi udfører dagligt træfældnings og beskæringsopgaver over hele Sjælland oftes i Køge, Roskilde, Greve og Solrød.

Hvad koster træfældning?

Den nøjagtige pris på træfældning varierer fra opgave til opgave. Mine priser afhænger nemlig af opgavens omfang og type. Nogle træer kan let fældes, mens andre er mere tidskrævende og kræver en del udstyr. Jeg står dog klar til at hjælpe ved både simple og mere komplicerede opgaver, og jeg sammensætter altid et så billigt tilbud som muligt til dig.

Jeg tilbyder desuden forskellige former for træpleje samt rod- og stubfræsning. Du kan trygt lade mig stå for træfældningen hos dig. Ud over at have det rette udstyr og stor erfaring er jeg nemlig korrekt forsikret, hvis uheldet skulle være ude. Jeg overholder desuden altid alle mine aftaler og sørger for at have en tæt dialog med dig under hele processen.*

Ring eller skriv for flere oplysninger

Står et træ i din have i vejen for solen, eller har du en træls stub, du gerne vil skaffe dig af med, så kontakt mig gerne med det samme. Jeg står klar med professionel hjælp, lige når du har brug for det.

Du kan kontakte mig på telefon 22 43 27 18, eller du kan udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage med flere oplysninger inden længe. Du kan også sende en mail til mail@rb-totalservice.dk og jeg vil vende tilbage med et godt tilbud. Tøv ikke med at få et fair og fornuftigt tilbud hos mig!

Interesseret i et uforpligtende tilbud på din træfældning?

Udfyld formularen og jeg vil vende tilbage snarest muligt med et godt tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

RB Totalservice

Havevænget 26, 4682 Tureby

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål?

Telefon: 22 43 27 18

E-mail: mail@rb-totalservice.dk

​CVR: 26172691

Udfyld vores formular

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.