​Ønsker du at få fjernet stubbe eller rødder? Den klarer jeg!

Fleksibel & kvalitetsbevist​

check

Overholdelse af alle aftaler​

deal

Tæt dialog, sparring og opfølgning​

message

Stubfræsning ved både store og små opgaver

Har du en stub eller en rod i haven, som du ønsker at få fjernet? Så er du kommet til det rette sted. RB Totalservice tilbyder professionel rod- og stubfræsning ved både store og små opgaver. Som din fortrukne havemand står jeg primært til rådighed hos kunder i Køge, Solrød, Ringsted og Haslev, men kommer gerne ud til kunder over hele Nordsjælland.

Til stubfræsning anvender jeg en Vermeer 252, som er en lille, men effektiv maskine, som let kan komme ind ad selv små havelåger. Denne stubfræser er god til alle opgaver, hvor den hurtigt og effektivt fjerner uønskede rødder. Hvis du ønsker at få plantet et nyt træ, hvor der før stod en stub, så er dette intet problem, da maskinen kan fræse ned i en dybde på 43 cm.

Hvad koster stubfræsning?

Mine priser på stubfræsning varierer fra opgave til opgave, idet den nøjagtige pris afhænger af opgavens omfang. I nogle tilfælde foretager jeg træfældning i forbindelse med rodfræsning, mens der i andre tilfælde blot er tale om en mindre rod. Hvis du og din nabo har mere end ti stubbe til sammen, så kan I få det til en billigere pris.

Hvis du har en hæk eller bambus, som du ønsker fjernet, så er dette ikke noget problem. Jeg har maskinerne og erfaringen til at fjerne det og efterlade et flot resultat. Alle opgaver er selvfølgelig altid fuldt forsikret, så du kan trygt lade mig løse opgaven for dig. Jeg kommer til aftalt tid og sørger for at holde dig informeret under hele processen.

Kontakt mig for at høre nærmere om din stubfræsning!

​Ønsker du at få fjernet nogle stubbe eller rødder, så er du velkommen til at ringe eller skrive til mig med det samme.

Jeg står klar til at tage en snak med dig og sammensætte et uforpligtende tilbud på din opgave.

​Fair i pris

Du kan kontakte mig på telefon 22 43 27 18, eller du kan udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage inden længe. Du kan også sende en mail til mail@rb-totalservice.dk for et uforpligtende tilbud. Jeg giver altid et fair og fornuftigt tilbud på din haveservice. 

​​Interesseret i et uforpligtende tilbud på din stubfræsning?

Udfyld formularen og jeg vil vende tilbage snarest muligt med et godt tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

RB Totalservice

Havevænget 26, 4682 Tureby

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål?

Telefon: 22 43 27 18

E-mail: mail@rb-totalservice.dk

​CVR: 26172691

Udfyld vores formular

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os via formularen her.